DJURGÅRDEN HOCKEY

SÄSONGSKORT
2019 / 2020

klack_.jpg
 
 

Välj det säsongskort som passar dig
 

 

Vuxen 2500 kr (Medlem 2100 kr)
Ungdom 1700 kr (Medlem 1300 kr)

Klacken är för dig som vill stå upp och sjunga under matchen. Biljettpriset är subventionerat här för att du som står i klacken bidrar till den ovärderliga stämning som får laget att höja sig och prestera som bäst på isen. Slutspelstillägg: 700 kr (vuxen) 600 kr (ungdom)

Vuxen 5500 kr
(Medlem 5200 kr)

Sektionen där du sitter ner under matchen men kan tänka dig att sitta lite närmare kurvan och gunga med i sången från klacken.
Slutspelstillägg: 1400 kr

Vuxen 4300 kr
(Medlem 4000 kr)

Sektionen för dig som föredrar att ha en sittplats under matcherna men även vill ställa dig upp från och till för att sjunga och bidra till stämningen. På stormatcherna är detta mer eller mindre ståplats under hela matchen. Slutspelstillägg: 1100 kr

Vuxen 6600 kr
(Medlem 6300 kr)

Sektionen där du börjar närma dig de bästa sittplatserna på Hovet. Från din plats invid blålinjerna har du en mycket bra överblick av hela isen. Slutspelstillägg: 1800 kr

Vuxen 4600 kr
(Medlem 4300 kr)

Sektionen för dig som vill sitta mer än stå under matcherna. På den gula sektionen blir du en del av stämningen från klacken och här sitter du som vill vara närmast målet Djurgården anfaller mot i två av tre perioder. Slutspelstillägg: 1200 kr

Vuxen 8000 kr
(Medlem 7600 kr)

Denna sektion väljer du som vill ha bästa sittplats i arenan. Du ser alla händelser på isen helt perfekt och missar inga måljubel.
Slutspelstillägg: 2100 kr

 
hovet1920_ultrainvert.png
 

Detta ingår i alla säsongskort

 • SHL matcher (26 matcher i grundserien)

 • SDHL matcher (grundserien)

 • CHL matcher (grundserien)

 • Samma plats hela säsongen (endast sittplats)

 • Exklusiv information inför varje match

 • Delta på upptaktsträff inför säsongen

 • Skicka vidare din biljett digitalt

 • Tillgång och företräde till en bar i periodpaus

 • Intervjuer i säsongskortsbaren före match

 • Partnererbjudanden

 • Egen entré

 • Ta med vänner till en utvald match (för bokningsavgift 30 kr/st)

leagues.png
 
BB190423AE015.jpg
 
 

Alternativa sätt att uppleva Djurgården Hockey

Du som inte har tid eller lust att gå på alla säsongens matcher i SHL har här tre olika alternativ som kanske kan passa bättre. I dessa kort ingår inte ovan nämnda förmåner.

 

HELGKORTET
Från 790 kr

Här kan du köpa helgkortet laddat med samtliga helgmatcher under säsongen (grundserien). Med helgkortet har du aldrig mer en tråkig helg. Köp ditt helgkort nu och säkra din plats till säsongen 19/20.

TORSDAGSKORTET
Från 1100 kr

Alla älskar väl en klassisk hockeytorsdag. Nu har vi tagit fram det perfekta erbjudandet för dig som vill kolla hockey på torsdagar. I Torsdagskortet ingår halva antalet grundseriematcher säsongen 19/20.

SUPPORTERDAGAR
Från 790 kr

Var med och satsa på nio st utvalda matcher. Genom ett supporterinitiativ har det tagits fram nio matcher under grundserien säsongen 19/20 som våra supportrar satsar extra mycket på. Var med och bidra du med!

BILJETTPOTT
Från 1500 kr

Biljettpotten är det flexibla och förmånliga sättet att följa Djurgården Hockey, välj mellan 10, 20 eller 30 biljetter i pott. Potten är som ett flexibelt säsongskort, välj själv vilka matcher du vill se och vart du vill sitta (inom vald kategori av pott).

 

Joakim Eriksson inför säsongen

Sedan herrlagets återkomst till SHL för fem år sedan har vi kontinuerligt jobbat för att utveckla vår verksamhet genom en övergripande spel- och ledarvision. I processen kring herrlaget vill man helst jobba med kontinuitet i lagbygget men i och med att vi hade en framgångsrik säsong 17/18 så lämnade många tongivande spelare vår verksamhet, såsom exempelvis Marcus Högström, William Lagesson, Patrik Lundh, Markus Ljungh, Linus Johansson och Calle Ridderwall. Ersättare blev bl a Olle Alsing, Robin Norell, Jacob Josefson, Jakob Lilja, Emil Bemström och Dick Axelsson vilket gjorde att vi inför säsongen hade som målsättning att placera oss topp sex i grundserien för att ge oss själva en bra förutsättning att gå långt i slutspelet. Fjärdeplatsen i grundserien och antalet inspelade poäng var lägre än säsongen dessförinnan men ändå godkänt utifrån de utmaningar vi stod inför säsongen.

Herrlagets långsiktiga målsättning är att återta en uthållig position som ett topp fyra-lag i SHL vilket ger oss goda förutsättningar att varje år att kunna bärga vårt nästa SM-guld. Att återetablera oss som ett europeiskt topplag är en annan målsättning vilket kräver goda prestationer i CHL, och vår tabellplacering i grundserien säsongen 18/19 säkerställde deltagande och en ny möjlighet i CHL nästkommande säsong, säger sportchef Joakim Eriksson.

Inför nästa säsong och vår fortsatta utvecklingsresa bjuds vi på sedvanliga utmaningar i lagbygget i och med att många av våra duktiga spelare än en gång kommer att lämna oss för spel i andra ligor och lag. Vi är ödmjukt medvetna om utmaningen i att bygga ett nytt framgångsrikt lag men känner att den erfarenhet och de lärdomar vi gjort under de senaste 2-3 säsongerna kommer att hjälpa oss. Vår målsättning kommer att vara en topp fyra-placering i grundserien för att återigen få möjligheten att uppleva ett nytt framgångsrikt slutspel under våren.

Joakim Eriksson, strategisk sportchef

BB180516PA040 (2).jpg
 

All inclusive

Samtliga hemmamatcher (herr, dam, J20 och J18)
Uppstartsträff med herr och dam inkl. tilltugg.
Biljett till utvald bortamatch.
Signerad lagbild.
Säsongskortshalsduk.
Bortamatch på O’learys inkl. mat.

Pristillägg: 1500 SEK